Hoe ik verbinding met je leg

Leefstijlcoaching begint met een kosteloos kennismakingsgesprek. Het is vanuit beide kanten goed om te weten of er een klik is zodat ik je optimaal kan ondersteunen gedurende het proces van zelfmanagement. Het kennismakingsgesprek zal telefonisch plaatsvinden. Voorafgaand krijg je een lijst met vragen die je mag invullen. Tijdens het gesprek probeer ik je uitdagingen te onderzoeken en bekijk ik de situatie waarin jij je bevindt.
De regie over jouw gedragsverandering, begint bij het maken van kleine aanpassingen op basis van mijn inzichten en adviezen in een voedingsplan of beweegplan. Jij bent de enige die kan zorgen voor verandering, jouw coach stimuleert je en leert je tools waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Het plan is volledig afgestemd op jouw situatie.

Naast beweging, voeding, ontspanning en emoties kijk ik ook naar jouw vaardigheden op het gebied van leiderschap. Al deze facetten leveren een bijdrage aan de aanpak van je doelstellingen op zowel de lange- als korte termijn. Wij passen elementen toe waar jij de rest van je leven iets aan hebt zodat je blijvend verandering kunt maken.

De investering

Het kan zo zijn dat leefstijlcoaching is opgenomen in een aanvullend pakket van je verzekeraar. Het is daarom altijd goed vooraf de voorwaarden door te nemen op het gebied van preventie, overgewicht en voedingsvoorlichting.

Wist je dat steeds meer werkgevers een budget beschikbaar stellen voor de vitaliteit van hun werknemers?

Kosteloze annulering is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de coaching.

Visie en aanpak