Over Grow-ing

Positieve gezondheid

Ingrid gaat met jou aan de slag als leefstijlcoach. Zij kijkt waar verbetering mogelijk is op het gebied van bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning, dit worden ook wel BRAVO-factoren genoemd. Door het invullen van het spinnenweb van Machteld Huber, zodat jij een inzicht krijgt waar je tegenaan loopt en wat hierbij passende doelstellingen zijn. Leefstijlcoaching wordt op verschillende manieren door Ingrid vormgegeven. Zo kun je kiezen voor individuele begeleiding of kun je als werkgever, werknemers aanmelden om hun vitaliteit te verbeteren.

Leefstijlcoaching is geschikt voor een ieder die zich fitter en energieker wilt voelen, een einde wilt maken aan ongezonde gewoontes, meer rust wilt ervaren en stress wilt aanpakken en als je wilt afvallen, beter wilt slapen of juist op gewicht wilt blijven.

Meer dan alleen een medicijn

Mijn passie voor het vak, heeft ervoor gezorgd dat ik al vele mensen heb mogen helpen. Veelal worden er medicijnen voorgeschreven om problemen aan te pakken. Echter ben ik van mening dat een blijvende verandering niet aangepakt wordt met medicijnen, maar wel met verbetering van je leefstijl. Zowel je motivatie als je gedrag worden beïnvloedt door de mate van zelfmanagement. Een verbetering van leefstijl kan veel teweeg brengen. Zo heb ik verschillende mensen gezien die zich fitter voelen, gewicht verliezen, mensen die beter willen slapen of beter in hun vel zitten. Ook bestaat de kans dat door een verbetering van leefstijl een chronische ziekte (zoals diabetes) vermindert of zelfs in z’n geheel verdwijnt. Door te groeien in gezondheid, zijn medicijnen niet meer zo hard nodig als voorheen waardoor het gebruik van de medicijnen vermindert of zelfs overbodig is. Een gezonde leefstijl heeft geen bijwerkingen maar medicijnen vrijwel altijd. Grow-ing wandelt mee op je pad en helpt je waar dat nodig is.

De kracht van Ingrid

Veranderen moet je echt zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als professional lever ik een bijdrage aan jouw veranderingsproces waar jij vervolgens zelf verder mee aan de slag gaat. Ik weet me te onderscheiden door mijn oprechte aandacht. Communicatie is één van mijn sterkste eigenschappen, ik kan dan ook met een ieder goed overweg. Ik draag mijn steentje bij en pas me aan, aan jouw situatie. Ik geef jou de handvatten waar je altijd al op zoek naar was, nu kun jij jouw leefstijl veranderen. Ik vier de successen met je en bekrachtig je op een positieve manier. Ik heb vertrouwen in jou, heb je dat ook in mij?

Prijzen

Kennismakingen gesprek – gratis

Intake gesprek 60 min – €125,00

Leefstijlcoaching gesprek: 60 min op gebied van voeding, beweging slapen en stress – €125

Strippenkaart 10 x 20 min wegen en meten – €250

Workshop leefstijl groei in gezondheid – op basis van offerte.

Neem contact met ons op